Domača stran TRANSPORT TYCOON NA DLANI

Neuradna slovenska stran
NASVETI, TRIKI, POVEZAVE

 

BROŠURI Z NAVODILI ZA IGRO
V SLOVENŠČINI


Transport Tycoon Deluxe - nasveti in triki
Prva knjiga je formata A4, spiralna vezava in obsega 56 strani. V njej so opisani začetni koraki za dobro izdelavo transportnega omrežja. Prav tako so podani pregledi vseh neumnosti in hroščev s katerimi si lahko pomagamo pri igri. Podani so vsi seznami in diagarmi, ki jih potrebujemo za dober start.

Cena brošure je 4,17€ (1.000,00 SIT). Plačilo po povzetju s plačilom deleža poštnine, naročilo preko e-pošte: andrej.ivanusa@amis.net 


Transport Tycoon Deluxe - razodeta višja resnica
Druga knjiga je formata A4, spiralna vezava in obsega 76 strani. V njej so prikazani vsi mogoči triki, ki so jih doslej odkrili igralci po vsej Zemlji. Tukaj so podrobno opisani algoritmi za krmiljenje vlakov, vozil in letal. Podana so natančna navodila kako doseči najvišje ocenjevalne nivoje in doseči max. 1000 točk. Podana je preglednica realnih vozil. Na voljo so navodila kako doseči večjo rast mest in kako postaviti postaje, da so najbolj učinkovite.

Cena brošure je 6,26€ (1.500,00 SIT). Plačilo po povzetju s plačilom deleža poštnine, naročilo preko e-pošte: andrej.ivanusa@amis.net 

Obe brošuri skupaj 10,43€ (2.500,00 SIT) + delež poštnine po povzetju 2,57€ (616,00 SIT).
Skupaj je to 13,00€ (3.116,00 SIT).

V pripravi je še tretja brošura!
V njej bodo prikazani vsi triki za uporabo urejevalnika pokrajine. Pokrivala bo tudi nove PATCH programe z naprednimi funkcijami in dodatki za igro.

 

 

domača stran | za začetnike | nasveti | triki | pregledi | glasba | povezave | brošure 

Strani so avtorsko zaščitene © 2000-2008 Ivanuša Andrej, Maribor. 
Vse morebitne napake na teh straneh in pripombe naslovite na andrej.ivanusa@amis.net
  Stran je bila obnovljena: sreda, 05. december 2007