Domača stran TRANSPORT TYCOON NA DLANI

Neuradna slovenska stran
NASVETI, TRIKI, POVEZAVE

 

SCENARIJI 


ZMERNA POKRAJINA

Škotska 1950, največje mesto Glasgow 1456 prebivalcev
Ta scenarij temelji na Škotski in vsebuje mesta Edinburg, Glasgow in Inverness. Najbolj dobičkonosne proge so iz naftnih ploščadi do rafinerije v Aberdeenu, potniki in pošta iz Edinburga v Glasgow in hlodovina iz severnih gozdov do žag.

ŠKOTSKA 1956, shranjena igra
To je shranjena igra 29. novembra 1956, ki je začeta na podlagi prejšnjega scenarija. Pokrajino obvladujejo AI kompanije, ki pa, kot ponavadi, niso učinkovite. Železniške proge so narejene in jih ni gradila AI. Vaša družba ni še naredila ničesar, odplačala je le posojilo.

Stepping Stones 1950, največje mesto Brenfingborough 1517 preb.
Pokrajina je polna majhnih otočkov. Na večini je mesto ali industrija. Veliko je premogovnikov in bo torej vzpostavitev te vrste prevoza najbolj dobičkonosno. Dobro je tudi urediti hitre hoverkrafte za prevoz potnikov med otoki. Prav tako tudi prevoz nafte iz naftnih ploščadi do rafinerij.

Linkgame Islands 1975, Fetbridge 5690
V pokrajini sta dva velika in dva majhna otoka. Štiri velika mesta Fetbridge, Outburg Springs, Gruntown in Pontbridge. Najhitreje do denarja pridemo z ustanovitvijo učinkovite letalske družbe.

HIGHLANDS, 1950, Platwood, 308
Večina ozemlja predstavlja voda. En velik in šest majhnih otokov so edino višavje na karti. Vsa mesta so majhna, torej je prevoz potnikov omejen. Naftne ploščadi in gozdna gospodarstva so najboljša izbira za hiter dotok denarja.

Bridges 1950, Carham 1811
Mostovi so zares dobro ime za to igro, saj potrebujemo obilico mostov, če želimo sploh kaj prepeljati v tej igri. Majhni otočki so razporejeni po vsej pokrajini. Najbolje je pričeti s prevozom nafte in premoga iz Fadstona v Cunfingbridge.


SEVERNA POKRAJINA
 

TROPSKA POKRAJINA
 

NAMIŠLJENA POKRAJINA
 

 

 

domača stran | za začetnike | nasveti | triki | pregledi | glasba | povezave | brošure 

Strani so avtorsko zaščitene © 2000-2008 Ivanuša Andrej, Maribor. 
Vse morebitne napake na teh straneh in pripombe naslovite na andrej.ivanusa@amis.net
  Stran je bila obnovljena: sreda, 05. december 2007