Domača stran TRANSPORT TYCOON NA DLANI

Neuradna slovenska stran
NASVETI, TRIKI, POVEZAVE

 

SERVISNA STRAN 


IZJAVA
Transport Tycoon na dlani je neuradna slovenska stran za ljubitelje igre Transport Tycoon (TTO) in Transport Tycoon Deluxe (TTD) ter Locomotion (LOC). TTO in TTD sta blagovni znamki podjetja Microprose iz ZDA. Locomotion je blagovna znamka podjetja Atari iz ZDA. Avtor vseh treh iger je Chris Sawyer.

Strani so pripravljene s programom Microsoft FrontPage 2000 v resoluciji 800x600 za brskalnik Microsoft Internet Explorer 4.0 ali Netscape Navigator 4.0 in višje verzije. Koda v jeziku  javascript je last avtorjev, vse pravice so zaščitene. Objavljanje in kopiranje je dovoljeno pod pogoji, ki jih avtorji določajo na svojih spletnih straneh.

Strani so avtorsko zaščitene © 2000-2004 Ivanuša Andrej, Maribor. Strani na spletišču Transport Tycoon na dlani ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja avtorja, ki ga pridobite na naslovu andrej.ivanusa@amis.net

Vse vaše osebne in druge podatke, ki mi jih boste zaupali za komunikacijo ali naročanje brošur, bom skrbno varoval in jih ne bom izročal tretjim osebam. Prav tako teh podatkov ne bom uporabil za reklamiranje, temveč bodo uporabljeni le za namene, ki ste mi jih zaupali.


 
12.09.2004
Celovita prenova designa in vseh strani v spletišču. Dodanega je bilo precej novega gradiva. Pripravljam se na izdajo podstrani za novo igro LOCOMOTION.
 
30.10.2003
Dolg premor, popravljena je noga strani z dodanimi novimi linki. Izpopolnjene so vse manjkajoče strani. Umaknjeno nedelujoča knjiga gostov in nepotrebna naročilnica na brošuro.
  
11.11.2001
Dopolnil sem veliko poglavij in pregledal vse spremenjene povezave. Dodanih je precej novih strani pri nasvetih, trikih in pod rubriko razno. V pripravi je celovita prenova, dodane bodo strani v angleškem jeziku.
  
20.05.2000
Tretja verzija TT na dlani je objavljena na spletu. Glede na drugo je dopolnjeno poglavje NASVETI. Dodal sem poglavji GLASBA in NOVOSTI. Pod poglavje RAZNO pa sem dodal še šaljivo stran.
   
15.05.2000
Našel sem program Microsoft FrontPage 2000. Tako je tretja verzija TT na dlani dejansko prepisana druga verzija z novim orodjem, dodani pa so določeni triki in nasveti. Ta program omogoča neposredno oblikovanje strani, poleg tega je mogoče pisati lastno kodo, ki jo kasneje program ne spreminja. Prav tako je lahko spremljati sestavo spletnega gnezda s pomočjo grafičnih elementov.
  
02.05.2000
Druga objava, razširjena z nasveti in triki. Izdelana je s pomočjo programa Microsoft Publisher 2000, ki ima tudi opcijo za izdelavo spletnih strani. Vendar pa program generira preobloženo HTML kodo, težave so, če želiš napisati kaj več kot ima program vgrajeno. Problem nastane tudi, ko moraš urejati več spletnih strani. Ko se napisal dvajset strani, je vse skupaj postalo nepregledno. Iščem boljši program za delo na spletu.
  
01.03.2000
Prva objava spletnega gnezda Transport Tycoon na dlani je bila 01.03.2000. Že nekaj časa sem imel namen postaviti neuradno in prvo slovensko stran za to igro. To je bil prvi poizkus, ki je bil izdelan s pomočjo programa Allaire Homesite 3.0, ki je dober program za pisanje HTML dokumentov. Vendar pa je potrebno veliko zadev napisati.

Spletno gnezdo gosti podjetje Medinet d.o.o. iz Maribora, ki je član omrežja Amis.net.

 

 

domača stran | za začetnike | nasveti | triki | pregledi | glasba | povezave | brošure 

Strani so avtorsko zaščitene © 2000-2008 Ivanuša Andrej, Maribor. 
Vse morebitne napake na teh straneh in pripombe naslovite na andrej.ivanusa@amis.net
  Stran je bila obnovljena: sreda, 05. december 2007