Domača stran TRANSPORT TYCOON NA DLANI

Neuradna slovenska stran
NASVETI, TRIKI, POVEZAVE

 

UNIČIMO ALI ULOVIMO VLAK 


UNIČIMO VLAK
Na koncu nasprotnikove postaje postavimo remizo. V njej nakupimo najcenejšo lokomotivo. Počakamo, da nasprotnikov vlak zapelje na postajo in poženemo lokomotivo, takoj nato pa kliknemo na gumb "prevozi signal" (IGNORE SIGNALS). Lokomotiva se zapelje v nasprotnikov vlak, ki je uničen v eksploziji. A uničena je tudi naša lokomotiva. V tem primeru nam pade vrednost v sosednjih postajah, nasprotniku pa ne! Počakati moramo mesec dni, da se odstranijo ostanki vlakov, da lahko podremo remizo. Zadeva je kar nevarna, a če imamo dovolj sredstev ...


Uničenje nasprotnikovega vlaka

Uničenje, eksplozija

ULOVIMO VLAK
Obstaja majhen hrošč v vseh verzijah TT, ki uravnava lastništvo železniških tirov. S pomočjo tega hrošča lahko pripravimo past za nasprotnikov vlak. Od nasprotnikove železniške postaje zgradimo tir. Preko tirnic v vsakem kvadratku zgradimo cestno križišče. AI misli, da je to njegov tir in vlak zapelje na tako pripravljen tir. Potem enostavno porušimo tir med postajo in vlakom. Nasprotnikov vlak je tako ujet. Takšen vlak potuje hitro ... nikamor in povzroča tekoče stroške. Past je mogoče nastaviti le pod pogojem, da lahko od nasprotnikove postaje zgradimo tir naravnost.

   Priprava pasti za nasprotnikov vlak.

NAJ SE UNIČIJO SAMI
Osnovna ideja je podobna opisu pri načinu uničenja vlaka. Če ležita postaji dveh nasprotnikov druga nasproti druge v isti ravni, potem med njima potegnemo ravni tir in v vsak kvadratek postavimo cestni prehod. Čez nekaj časa bo vlak enega ali drugega nasprotnika zapeljal v nasprotni vlak in katastrofa je neizbežna. Njuni vrednosti na sosednjih postajah padeta na ničlo. In ko se odstranijo ostanki vlakov, nasprotnika podreta tudi postaji in ukineta povezavi. Odprta je pot za naša osvajanja.

Samouničenje vlakov nasprotnikov

 

 

domača stran | za začetnike | nasveti | triki | pregledi | glasba | povezave | brošure 

Strani so avtorsko zaščitene © 2000-2008 Ivanuša Andrej, Maribor. 
Vse morebitne napake na teh straneh in pripombe naslovite na andrej.ivanusa@amis.net
  Stran je bila obnovljena: sreda, 05. december 2007